Nieuwsbrief

Indien u nog niet ingeschreven bent om maandelijks onze nieuwsbrief te ontvangen en u wenst dit wel te doen, geef ons dan gerust een seintje via het contactformulier.

Hallo iedereen,

2012 – 2021
We zijn in 2012 een reeks van veranderingen gestart die een grote impact hebben op de aarde en de mensen die erop leven. Iedereen dacht dat meteen de wereld zou vergaan, of dat er wezens de meest spirituelen van de aarde zouden opnemen in schepen enz…
Ik heb toen steeds gezegd dat 2012 een voorbereiding was voor een reeks gebeurtenissen die voor elk jaar anders zou zijn.
Van 2012 tot en met 2021 werden verschillende graden van bewustzijn doorgegeven naar de aarde. De eerste zeven jaren hadden steeds te maken met een verbinding met onze chakra’s.

2012 gaf een opstoot naar bewustwording van het vervuilen van de aarde.
2013 ging over onze relaties, gezin, maar ook een eerste impuls om politiek het anders aan te pakken.
In 2014 werden impulsen gegeven naar intermenselijke relaties tussen alle rassen, godsdiensten. Kortom alle groepen van ideologieën.
In 2015 moesten we bewust worden over de liefde naar alles dat leeft.
In 2016 kwam de impuls om vrij uit te kunnen spreken over zoveel dat  verkeerd gaat, ook over wat achterbaks geregeld wordt door rijken, politiekers, bedrijven enz…
2017 moest inzicht brengen in hoe wij denken, hoe wij de aarde kunnen redden.
2018 gaf ons meer vertrouwen dat wij de vervuilers zijn, en dat wij het moeten oplossen.
2019 was de ultieme voorbereiding naar een andere beleving in onze maatschappij, waar waarden terug een rol kunnen spelen. Zie de ontelbare protesten van jongeren.
Nu in 2020 gaan we verder ervaren dat wij maar één aarde hebben en dat alle fenomenen van de verwoestende natuur bij ieder van ons te zoeken valt.
2021 wordt dan de start van een handelen op aarde in harmonie met de wetten van de natuur.

Boek pelgrim op reis.
In 2007 kreeg ik de impuls om een deel van mijn ervaringen rond spirituele ontwikkeling te boek te stellen. Ik heb toen 90 % van mijn boek geschreven. Ik wachtte voor de laatste 10 % maar elk jaar was er zoveel veranderd dat ik niet verder kon, mocht.
Vorig jaar ben ik er terug aan begonnen en heb het boek afgewerkt. Het is een spirituele reis van een jongen die aan de lijve ondervindt hoe het leven kan en mag geleefd worden. Hij leert via inwijdingen en uitdagingen. Ik had eerst de bedoeling één boek te maken over de evolutie van de pelgrim en vervolgens in een tweede deel meer uitleg te geven over vele verschillende spirituele thema’s. In deel 3 van het boek zou dan de volledige transfigura methode uitgelegd worden. Maar deel 2 en 3 hebben veel tekeningen en dat zou heel duur worden. Daarom hebben we geopteerd om het eerste deel al apart uit te brengen.
Het boek is klaar, alsook het E-book! We lanceren het boek in het normale circuit van verdeling, maar tevens ook apart in ons eigen circuit, weliswaar goedkoper dan.
Via een mail naar info@stannylansloot.be kan je het boek bestellen en als de betaling ontvangen is wordt het bezorgd. Wij vragen 20 euro + verzendingskosten.


Lieve groeten,

Stanny