Behandelingen

Wat is een healingsessie? Hoe gaan het in zijn werk?

Het lichaam slaat in de cellen informatie op over de voorbije gebeurtenissen. Dit kan gaan tot voor je geboorte. Stanny heeft de mogelijkheid om via zijn “zien” en “voelen” en “luisteren” de voornaamste blokkades in de energie van een persoon op te sporen. Daarbij gebruikt hij zijn handen en al zijn zintuigen.

De verkregen informatie wordt door hem vertaald naar een logisch patroon van opbouw van moeilijkheden, en hij zoekt samen met de persoon de echte oorzaak.
Door de techniek van de Transfigura-Methode, door Stanny zelf ontwikkeld, stimuleert hij de zelfgenezende kracht die in ieders lichaam bevindt en gebruikt de reserve energie die in de botten opgeslagen zit om het lichaam te helen.

De behandeling is werkzaam voor ontzettend veel fysische maar ook psychische problemen. De basisenergie van het lichaam wordt opnieuw geactiveerd en de organen hebben meer energie om zichzelf te herstellen. Bovendien worden chakra ’s gereinigd en de aura wordt sterker gemaakt. Parasieten die zich in de aura bevinden worden weggewerkt.

Deze methode beïnvloedt de volledige informatiestroom waardoor het lichaam zichzelf herstelt en een positieve stroom van energie de geest versterkt. Kortom het zorgt voor een totaal-healing.

Een persoonlijke healingsessie duurt ongeveer 1 uur.