Stanny Lansloot

Stanny Lansloot is geboren in 1950 te Rumst. Hij werd informaticus en bestudeerde als hobby de Oosterse Filosofie, waaronder ook Shiatsu. Via een groot aantal cursussen over droomanalyse, regressie, kleurentherapie, klanktherapie, acupunctuur, ontwikkelen en zien van aura's, voelen in en rond het lichaam, aikido, tai-chi, enz... ontdekte hij een voor hem bekende wereld.

Naast zijn job als informaticus, startte hij in 1974 met energetische behandelingen. Hij verliet de computerbusiness en geeft sindsdien fulltime behandelingen en cursussen. Tijdens een verblijf in Zwitserland kreeg hij een visioen en ontdekte alzo de Transfigura Methode. Vanaf dan gaf hij les in verschillende landen waaronder USA, India, Canada, Italië, Frankrijk, Tenerife, Zweden, Oostenrijk, Duitsland, Spanje, Luxemburg, Nederland en België. Hij onderricht nog steeds in België en Oostenrijk.

 

1973 tot 1992 : Vaste lesgever in Shiatsu Oost West Centrum Antwerpen

1973 : Startte met lesgeven, vooral shiatsu en later kleurentherapie, nu Transfigura

1980 : Begon vanaf dan aura’s te zien en ontwikkelde langzaam gevoeligheid naar entiteiten.

1988 : Start eigen praktijk. Is ondertussen lesgever in binnen- en buitenland: Zweden, Frankrijk, Oostenrijk, Duitsland, Tenerife reeds 15 jaar, Canada in Muskoka Lake indian reservate, India in Auroville, Slovenië, New York, Washington, Williamsburg, Zwitserland, Italië, Nederland en België.

1993 : Kreeg een visioen over de werking van de energie in de botten en ontwikkelde daaruit de transfigura methode.

2012 : geeft Stanny Laïka inwijdingen, na meerdere herinneringen uit de Inca periode.